Ledge LED armaturer med unik design

Ledge – En serie unika, moderna armaturer med högsta kvalitet

Ledge erbjuder det senaste inom LED-teknik. Gemensamt är armaturer av toppkvalitet, unik modern design och innovativa lösningar såsom Casambi app-styrning och strömtillförsel via wireupphänget. Tryck på respektive bild för att läsa mer om produkten.

Ledge Suspended - Pendlad

Ledge Suspended - Pendlad

Svävande ljus - Med den senaste Edge-Lit LED-tekniken och endast 12 mm bygghöjd är den utan tvekan marknadens snyggaste armatur.
Strömtillförsel via wireupphänget gör att du slipper en extra ledning och gör armaturen ännu mer diskret.
Ledge Suspended har en unik design med högsta ljuskvalitet. Bra ljuskvalitet bidrar till ökad trivsel och produktivitet.
Den ger ett elegant och stilrent uttryck i moderna miljöer och finns både som opal och klar. Den klara versionen är transparent när ljuset är avstängt.

Ledge Surface - Utanpåliggande

 

 

 

Ledge Surface - Utanpåliggande

Surface har en låg bygghöjd och minimalistisk design som passar bra in i alla typer av inomhusmiljöer.
Armaturen levererar ett jämnt och fint ljus till alla arbetsytor. Surface har en bygghöjd på endast 31 mm och det medföljer en separat monteringsplatta för enkel och smidig installation. Armaturen går att få med digital styrning (DALI).

LedgeCircle D300 Tak och vägg

 

 

LedgeCircle D300 - tak och vägg

LedgeCircle D300 passar utmärkt i alla typer av trappuppgångar och korridorer.
Denna armatur kombinerar toppkvalitet och flexibel styrning med låg bygghöjd och enkel installation.
Flexibla styrningsmöjligheter, låg bygghöjd och elegant design gör LedgeCircle till ett utmärkt val i trappuppgångar, korridorer, atrium och ingångspartier.

LedgeCircle D460 Tak och vägg

 

 

LedgeCircle D460 - Tak och vägg

LedgeCircle D460 passar perfekt för större rum och rum med lite högre i tak. Du får förstklassig ljuskvalitet och effektivitet, flexibel styrning och enkel installation.
Armaturen levererar ett bra ljusflöde och minimalistisk elegans även till de mest moderna arbetsplatserna.
Flexibla styrningsmöjligheter, låg bygghöjd och elegant design gör LedgeCircle till ett utmärkt val i trappuppgångar, korridorer, atrium och ingångspartier.

Ledge Recessed Micro - Infälld

 

 

Ledge Recessed Micro - Infälld

Ledge Recessed Micro är en unik armatur med senaste LED-tekniken, väldigt låg bygghöjd och mikroprismatisk avbländning. Armaturen erbjuder högsta ljuskvalitet och effektivitet. Den finns i fyra olika utföranden, från kvadratisk till cirkulär ljusöppning. Infälld som standard men går att montera utanpåliggande med hjälp av separat monteringsram (tillbehör). Kan levereras med DALI och med färgtemperatur i antingen 3000K eller 4000K.

Ledge Recessed Opal - Infälld

 

 

Ledge Recessed Opal - Infälld

Ledge Recessed Opal är en unik armatur med senaste LED-tekniken, väldigt låg bygghöjd och med en opal avbländning. Armaturen erbjuder högsta ljuskvalitet och effektivitet. Precis som för Micro-versionen finns den i fyra olika utföranden (600x600, 600x300, 1200x300 och 600x600 cirkel). Infälld som standard men går att montera utanpåliggande med hjälp av separat monteringsram (tillbehör). Tillval vid beställning är digital styrning DALI och färgtemperatur 3000K eller 4000K.