Lampsson.se Partners

När du handlar en lampa eller armatur från Lampsson.se kan du vara säker på att produkten är i världsklass. Vi har säkerställt detta genom att endast marknadsföra, sälja och samarbeta med utvalda företag och fabrikat som lever upp till våra och våra kunders högt ställda krav.

Lampsson.se Partners

 

 

Philips

Sedan den första Philips-lampan introducerades för mer än 120 år sedan har innovation och ett människofokuserat synsätt alltid utgjort kärnan i vårt företag.

Vår strävan är att leverera nya hälsovårds- och belysningstekniker samt innovativa och lokalt relevanta konsumentprodukter som gör stor skillnad för våra konsumenter och intressenter över hela världen. Vi tror att vi kan göra det med en djup förståelse för människors behov och önskningar.

Philips Partner
Osram Partner

 

Osram

Lampor och belysningssystem från OSRAM lägger grunden till ett vackrare sätt att se på tingen, ger säkerhet och komfort, vilket leder till en effektivare resursanvändning. Under mer än 100 år har OSRAM "brunnit för intelligent ljus". Som ett globalt företag uppmuntrar vi också uttryckligen till en socialt och miljömässigt ansvarsfull politik runt om i världen – liksom sponsring av konst och kultur i hemlandet och utomlands.

Vår historia i Sverige är lång. Vi föddes som Stockholms Glödlampsfabrik redan 1906 och samma år patenterades varumärket OSRAM i Berlin. Den första lampan vi tillverkade i Sverige hette Kometlampan och några år senare kom Kungslampan.

 

 

Defa Lighting

DEFA Lighting utvecklar och tillverkar armaturer för många användningsområden, både inomhus och utomhus

DEFA är ett industriföretag med over 350 anställda fördelat på produktion, utveckling och säljsavdelningar i Norge, Sverige och Kina. Produkterna distribueras och säljs i mer än 20 länder i Europa och Nord-Amerika. Sortimentet omfattar interiör och exteriör belysning,

DEFA Lighting Partner
Narva Partner

 

 

 

Narva

Narva är en av fyra tillverkare i Europa som har eget glasbruk. De tillverkar varje år över 25 miljoner ljuskällor och har försäljning i fler än 60 länder. Som ett led i utvecklingen av bolaget har man även öppnat upp en produktionslinje för armaturer i Tyskland.

 

 

Star Trading

Star Trading designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning och dekorationsbelysning för konsumentbruk. Merparten av produktionen sker idag på fristående fabriker i Asien, men vår första produkt, adventsstjärnor i metall, tillverkas fortfarande i Sverige.

Produkterna säljs över hela världen med Europa och framförallt Norden som största marknad. I Europa är vi idag en av marknadsledarna inom vår bransch med ett stort nätverk av samarbetspartners. All vår försäljning sker via återförsäljare och vi säljer inte själva till konsument.

Star Trading Partner
GE Lighting Partner

 

 

GE Lighting

GE Lighting är den professionella avdelningen i General Electric som specialiserat sig på belysningslösningar över hela världen.

GE föddes ur uppfinningen av världens första prisvärda glödlampa. Mer än ett sekel senare, ger vår belysningsavdelning fortfarande ljus till världen, genom att utveckla ny teknik för lysrör och lysdioder (LED), med mer effektivitet, lägre kostnader och mindre miljöpåverkan än någonsin tidigare.

Partners GE Lighting