Varför Philips LED lysrör?

Nedan har vi samlat tre kortfilmer & 10 stycken skäl till att välja PHILIPS LED-Lysrör. Luta dig tillbaka, låt dig inspireras och ta del av värdefull information som redan hjälpt åtskilliga företag, kommuner & föreningar att göra enorma besparingar.

Varför Philips LED lysrör

1 -Pålitlig kvalitet

Välj PHILIPS LED-Lysrör för pålitlig kvalitet, säkerhet och bestående prestanda. PHILIPS LED-Lysrör är värda varje krona ni investerar. De överensstämmer med internationella standarder och testas, valideras och certifieras av trovärdiga tredjepartslaboratorier.

2 -Enorma besparingar

PHILIPS LED-Lysrör sänker energiförbukningen med upp till 70% och håller 4 gånger längre tid i förhållande till standard lysrör. De är dessutom ett mycket bra miljöval.

3 -Enkelt byte

Med PHILIPS LED-Lysrör erbjudes snabb och enkel uppgradering av befintlig belysningslösning för t ex. kontor, garage, lager, stormarknader, fabriker, detaljhandel, stall och allmänna ytor. Få stora ekonomiska besparingar med upp till 70% lägre energiförbrukning och njut av bra ljusfördelning, ögonkomfort och inget UV-ljus.

10 skäl att byta till LED-lysrör

Om du vill spara pengar, tid, el och samtidigt vara snäll mot miljön, så är LED-lysrör ett lysande alternativ. LED-lysrör fungerar i befintlig armatur och är en enkel uppgradering till en modern lösning. Det är bara att skruva i ett LED-lysrör, sen har du plötsligt en bättre och mer kostnadseffektiv belysning.

 

1. LED-lysrör sänker energikostnaderna

Du sänker energiförbrukningen rejält, eftersom LED-lysrör förbrukar i snitt 60 procent mindre energi än ett kvicksilverlysrör.

 

2. LED-lysrör minskar underhållskostnaderna

Du minskar underhållskostnaderna med två tredjedelar, eftersom LED-lysrör håller i snitt tre gånger längre. Färre byten, färre arbetstimmar.

 

3. LED-lysrör ger lika bra ljus som kvicksilverlysrör

LED-lysrör ger tillräckligt ljus utan att blända och är flimmerfria. Philips Lightings LED-lysrör finns i flera ljusflöden (lumen) för att möta olika behov, inom bland annat industri, kontor och detaljhandel. Belysning är viktig för vår hälsa, därför följer Philips Lightings LED-lysrör självklart belysningsindustrins krav enligt EN12464-1.

 

4. LED-lysrör fungerar i befintliga armaturer

Där det sitter konventionella kvicksilverlysrör kan man installera LED-lysrör. Det är armaturen som avgör, inte själva lysröret, precis som det är för exempelvis den traditionella glödlampan med E27-sockel. Överallt där befintlig armatur är användbar, är ett byte till LED-lysrör en mycket prisvärd lösning. Då får du ett bra ljus samtidigt som du förlänger armaturens livslängd med flera år.

 

5. Enkelt att byta till LED-lysrör

Att byta till LED-lysrör är i de allra flesta fall lika enkelt som att byta ett konventionellt kvicksilverlysrör.

 

6. LED-lysrör är fria från kvicksilver

LED-lysrör är helt fria från kvicksilver. Alla konventionella lysrör innehåller kvicksilver.

 

7. LED-lysrör bidrar till minskat koldioxidutsläpp

Byt till LED-lysrör och du bidrar till minskat koldioxidutsläpp, tack vare att energiförbrukningen är 60 procent lägre en ett kvicksilverlysrör.

 

8. LED-lysrör avger mindre värme

Cirka 80 procent av LED-lysrörens energi omvandlas till ljus och endast 20 procent till värme. För konventionella lysrör är fördelningen tvärtom, mindre energi går till ljus och avsevärt mycket mer värme produceras, vilket bidrar till att värmen ökar i lokalen. Under sommarhalvåret blir det extra kännbart.

 

9. Snabb återbetalningstid för inköp av LED-lysrör

Du spar in kostnaden för de nya LED-lysrören på kort tid.

 

10. Enkelt att välja rätt LED-lysrör

Vill du maximera energieffektiviteten eller behöver du högsta ljusflöde?

Välj modell nedan & gå vidare